Unghundkurs – för dig som gått valpkurs

Kursen är avsedd för dig som har en hund under två år och som gått en valpkurs.

Under kursen fortsätter vi arbetet med att skapa en god relation med hunden så att vardag och träning går hand i hand. Vi går vidare med träningen gällande belöningssystem, inkallning, koppelträning, passivitet och ”stanna kvar”. Vi tränar på hälsa övningar, hundmöten mm.

Syftet med kursen är att ge dig verktyg och kunskap om hur du vidareutvecklar en god relation och kommunikation med din hund. Kursens innehåll anpassas efter deltagarnas behov.

Kursen innehåller både teori och praktik samt diskussioner kring livet som hundägare.

Förkunskaper: Ekipaget ska ha gått en valpkurs, antingen hos oss eller på annan plats. Hunden ska vara under två år gammal.

Kursen hålls inomhus.

Vänligen läs våra anmälningsvillkor för information rörande Covid-19.

Pris: 2550 kr
Antal deltagare: max 6 ekipage
Instruktör: Angela Lund

Datum: tisdagar 10/8, 17/8, 24/8, 31/8, 7/9, 14/9
Tid: 18.00-19.30

OBS! Din anmälan är slutgiltigt genomförd först efter att du mottagit ett bekräftelsemail, detta skickas inom kort efter att du genomfört betalningen. Vid uteblivet bekräftelsemail har anmälan inte gått igenom. Då ber vi dig vänligen kontakta oss på 070 29 229 20.

Anmälan

Kursstart Tillgängliga platser Övriga datum Pris
2021-08-10 3 eller fler 2 550 kr
Summa totalt: 2 550 kr


Hur vi behandlar dina personuppgifter är viktigt för oss eftersom vi vet att det är viktigt för dig. I vår policy för personuppgifter kan du läsa hur denna hantering sker.