Temakväll - Gungan


Nu kör vi en hel kväll där allt fokus ligger på vidareinlärning av Gungan. Temakvällen passar dig som påbörjat träningen av gungan men även dig som har kommit en bra bit och som vill finputsa detaljerna. Under kvällen bryter vi ner inlärningen av gungan i olika delmoment. Vi fördjupar vår kunskap om varje moment för att sedan kunna sätta ihop bitarna till önskat beteendet på gungan som helhet.

Syftet med temakvällen är att varje ekipage ska få individuella verktyg för att bygga upp ett snabbt och säkert beteende på gungan.

Förkunskaper: Inlärningen av gungan ska vara påbörjad. Om din hund är rädd för själva ljudet från gungan ber vi dig vänligen att kontakta oss innan du anmäler dig.

 

Pris: 750 kr
Antal deltagare: max 5 ekipage
Instruktör: Annie Englund

Datum: onsdag 17/2
Tid: 18.00-21.00


OBS! Din anmälan är slutgiltigt genomförd först efter att du mottagit ett bekräftelsemail, detta skickas inom kort efter att du genomfört betalningen. Vid uteblivet bekräftelsemail har anmälan inte gått igenom. Då ber vi dig vänligen kontakta då oss på 070 29 229 20.

Anmälan

Titel Datum Pris
Temakväll - Gungan 2021-02-17 750 kr
Summa totalt: 750 kr


Hur vi behandlar dina personuppgifter är viktigt för oss eftersom vi vet att det är viktigt för dig. I vår policy för personuppgifter kan du läsa hur denna hantering sker.