Tävlingslydnadskurs för Lena Kerje

Kursen passar dig som kommit en bra bit på väg med din lydnadsträning, men även mer oerfarna ekipage kan gå kursen för att komma igång med sin lydnadsträning. Det går även bra att gå kursen med unga hundar. Du som går kursen ska dock ha tävlingsambitioner.

Under helgen får varje ekipage ta del av den välmeriterade Lena Kerjes träningsmetoder och träningen individanpassas efter allas behov. Lena har breda erfarenheter från flera hundsportgrenar och tävlar i lydnad, bruks och jakt. Lena har deltagit på ett antal SM, senast nu 2019.

Lenas träningstankar
”I min träning brinner jag för positiv träning då jag anser att en hund som aldrig behöver fundera på eventuell bestraffning vågar satsa fullt ut och därav i längden blir en bättre tävlingshund, samt att det är ett så mycket roligare sätt att träna. Jag tycker hundträning och framförallt inlärningen är enormt spännande. Att utvecklas tillsammans med sin hund är bland det roligaste som finns. Alla hundar och förare är olika och det är viktigt att se till varje individ och lägga träningen därefter. Det finns så många olika sätt att träna sin hund på och nya vägar till målet upptäcks hela tiden. Det gör att hundträning aldrig blir tråkigt. Träna rätt och du har en hund som ställer upp och gör sitt bästa i alla lägen – för att det är så himla kul!”

Läs gärna mer om Lena och hennes hundar på hemsidan http://kerje.se/hundarna-och-jag/

Kursens ungefärliga upplägg:
Kl 09:00 – presentation och genomgång av hundarna och vad ekipagen vill fokusera på.
Därefter kör varje ekipage var för sig i ca 15 minuter vardera.
Ca kl 12:00-13:00 - Lunch med tid för teori.
Efter lunchen kör ekipagen återigen var för sig i ca 15 minuter.
För att utnyttja tiden till max brukar Lena ge ut ”läxor” som man kan träna på under tiden man väntar på sin andra omgång.
Om behovet finns startar dagen upp med en allmän genomgång av specifika moment.

Pris: 2975 kr
Antal deltagare: max 6 ekipage
Instruktör: Lena Kerje

Datum: helgen 16-17/1
Tid: 09:00-17:00

Anmälan

Titel Datum Pris
Tävlingslydnadskurs för Lena Kerje 2021-01-16 2 975 kr
Summa totalt: 2 975 kr


Hur vi behandlar dina personuppgifter är viktigt för oss eftersom vi vet att det är viktigt för dig. I vår policy för personuppgifter kan du läsa hur denna hantering sker.