Tävlingslydnadskurs för Amanda Bjelkelöv

Kursen passar dig som kommit en bra bit på väg med din lydnadsträning, men även mer oerfarna ekipage kan gå kursen för att komma igång med sin lydnadsträning. Det går också bra att gå kursen med unga hundar. Du som går kursen ska dock ha tävlingsambitioner.

Under dagen får varje ekipage ta del av Amandas träningsmetoder och träningen individanpassas efter allas behov. Amanda har erfarenheter från flera hundsportgrenar, men är numera mest aktiv inom lydnaden.

Presentation
Jag heter Amanda Bjelkelöv och i min hundflock finns Mellanpudeln Nemo 7 år, och två Australian Kelpies, Marwin 4 år och Lumi 2 år. Jag har tränat och tävlat i flera olika hundsportgrenar sedan år 2015, såsom rallylydnad, lydnad, bruksspår, freestyle och heelwork to music. I lydnaden har vi nått mest framgång, då vi under 1,5 år varit med i den svenska talangtruppen och även deltagit på två lydnads SM.

Utöver träning och tävling lägger jag mycket tid på friskvård och fysträning av mina hundar. Jag tror mycket på friskvård i förebyggande syfte för att mina hundar ska hålla på långsikt!

Jag brinner för hundträning i all dess form och ser alla hundar som individer. Alla hundar går inte att träna på samma sätt, därför ser jag till att anpassa mig till hunden och föraren som ekipage.

Hundträning är för mig utmanande, utvecklande och så kul!

Instagram: kelpieobedience

 

Pris: 1275 kr
Instruktör: Amanda Bjelkelöv
Antal deltagare: max 7 ekipage

Datum: lördag 7/3
Tid: 09.00-17.00 (inklusive lunchpaus)

Det går att köpa lunch i Caféet, 75 kr. Förbeställ gärna via mail: josefine@stockholmshundsportcentrum.se

OBS! Din anmälan är slutgiltigt genomförd först efter att du mottagit ett bekräftelsemail, detta skickas inom kort efter att du genomfört betalningen. Vid uteblivet bekräftelsemail har anmälan inte gått igenom. Då ber vi dig vänligen kontakta då oss på 070 29 229 20.

Anmälan

Bokningen är inte tillgänglig