Tävlingskurs, Maria Alexandersson

Kursen passar dig som har kommit en bra bit på väg med din agilityträning, och som vill börja finslipa på helheten. Ekipagen varvar mellan att träna och att lyssna för att ta del av allas feedback. Vi kommer att jobba i tävlingskombinationer.

Kursen är en ren handlingskurs vilket betyder att vi inte kommer jobba med hinderinlärning. Samtliga hindertyper kan förekomma i kombinationerna.

Syftet med kursen är att ge ekipagen kunskap och verktyg som hjälper dem vidare i utvecklingen på agilitybanan. Kursen anpassas efter individernas behov.

Förkunskaper: Hunden ska kunna genomföra samtliga hinder i kombinationer. Ekipaget bör ha tävlingsambitioner.

 

Instruktör: Maria Alexandersson, läs gärna mer om Maria på hennes hemsida http://mariaalexandersson.se/

Pris: 900 kr
Antal deltagare: max 5 ekipage/grupp

Datum: torsdag 21/1
Tid: 15.00-18.00

OBS! Gruppen som kör kl 15-18 drar över ca 10-15 minuter på gruppen som kör kl 18-21, detta för att jämna ut tidsförlust vid banbygget.

Vänligen ange en kort beskrivning av nivån på ekipaget i anmälan, se rutan ”Övrigt”.


OBS! Din anmälan är slutgiltigt genomförd först efter att du mottagit ett bekräftelsemail, detta skickas inom kort efter att du genomfört betalningen. Vid uteblivet bekräftelsemail har anmälan inte gått igenom. Då ber vi dig vänligen kontakta då oss på 070 29 229 20.

Anmälan

Titel Datum Pris
Tävlingskurs, Maria Alexandersson 2021-01-21 900 kr
Summa totalt: 900 kr


Hur vi behandlar dina personuppgifter är viktigt för oss eftersom vi vet att det är viktigt för dig. I vår policy för personuppgifter kan du läsa hur denna hantering sker.