Tävlingsinriktad Hinderinlärningskurs

Då vi vidareutvecklat kursutbudet gäller följande kurssteg from VT 2022:

  1. Tävlingsinriktad Grundkurs - from 12 veckors ålder
  2. Tävlingsinriktad Fortsättningskurs
  3. Tävlingsinriktad Hinderinlärningskurs eller Handlingskurs (dessa kurser kan genomföras i oberoende ordning av varandra)
  4. Coachgrupp

 

Kursen är avsedd för dig som med stor fördel redan gått ”Grundkurs” och ”Fortsättningskurs” och som vill jobba vidare med agilityträningen, med siktet inställt mot tävling. Kursen riktar sig till hundar från ca 8 månader och uppåt.

Under kursen kommer vi att börja med inlärningen av samtliga hindertyper och stärka kunskaperna kring hopphinder och tunnlar. Vi fokuserar på detaljer i hinderinlärningen som gör att ekipagen kan sitta emot en målbild där hindren utförs på det snabbaste och säkraste sättet.
Vi arbetar vidare med träningen av RC, självständighet, svängar, verbala kommandon osv. Vi börjar arbeta i mindre hinderkombinationer.

Syftet med kursen är att ge ekipagen detaljerad kunskap kring agilityträningen med fokus på att skapa självständighet och hindersug.

Kursen innehåller både praktik och teori. Kursens innehåll anpassas efter deltagarnas behov.

Förkunskaper: Ekipaget ska ha gått ”Grundkurs” och ”Fortsättningskurs” alternativt inneha motsvarande kunskaper. Hunden ska kunna arbeta lös bland andra hundar.

 

Kursen hålls inomhus.

Vänligen läs våra anmälningsvillkor för information rörande Covid-19.

Antal deltagare: max 5 ekipage

OBS! Din anmälan är slutgiltigt genomförd först efter att du mottagit ett bekräftelsemail, detta skickas inom kort efter att du genomfört betalningen. Vid uteblivet bekräftelsemail har anmälan inte gått igenom. Då ber vi dig vänligen kontakta oss på 070 29 229 20.

Anmälan

Kursstart Övriga datum Tid Pris Instruktör Tillgängliga platser
Det finns för närvarande inga bokningsbara tillfällen.

Logga in

Du behöver vara inloggade för att kunna genomföra bokningen. Logga in eller skapa ett konto om du inte redan har ett.

Registrera konto
Logga in