Slalom och Kontaktfällskurs

Kursen passar dig som vill få hjälp med att komma vidare i träningen av slalom och kontaktfältshindren. Under kursens gång tränar vi vidare på dessa fyra hinder: slalom, balansbommen, A-hindret och gungan. Vi lägger upp träningen utifrån era behov och önskemål beroende på vart ekipagen befinner sig i träningen. På balansbommen tränar vi Running Contacts med matta (30x50 cm) eller 2 på 2 av med en mindre tasstarget (tex musmatta). Gungan kan köras med eller utan tasstarget.

Medtag egen running/targetmatta. Instruktören tar med en belöningsmaskin (Mindersminder) som kan användas vid träningen.

Syftet med kursen är att ge ekipagen verktyg för att komma vidare med inlärningen av de olika hindren för att i slutändan få säkra och snabba hundar både i slalom och på kontaktfältshindren.

Förkunskaper: inlärningen av hindren ska vara påbörjad.

 

Pris: 2550 kr
Antal deltagare: max 6 ekipage
Instruktör: Annelie Bramstång

Datum: måndagar 10/8, 17/8, 24/8, 31/8, 7/9, 14/9
Tid: 19.30-21.00


OBS! Din anmälan är slutgiltigt genomförd först efter att du mottagit ett bekräftelsemail, detta skickas inom kort efter att du genomfört betalningen. Vid uteblivet bekräftelsemail har anmälan inte gått igenom. Då ber vi dig vänligen kontakta då oss på 070 29 229 20.

Anmälan

Bokningen är inte tillgänglig