Running Contacts Grundkurs

Den här kursen passar dig som vill ta dig an träningen gällande Running Contacts.

Running contacts är det kontaktfältsbeteende som innebär att hunden springer över balansbommen/A-hindret och träffar kontaktfältet i full hastighet. Här börjar vi från grunden och lär hunden förmågan att träffa och bygger steg för steg mot det färdiga momentet på balansbommen. För att hunden ska kunna utföra running contacts i högsta fart, krävs en god förståelse för att justera sina steg och sin steglängd. Den grunden bygger vi med hjälp av en target, det vill säga en matta som hunden lär sig att springa över. Många läxor kommer därför att gå att göra hemma utan tillgång till en balansbom!

Träningen individanpassas och kurstillfällena innehåller både teori och praktik

Med den här kursen får ni grundkunskaper att komma igång med runningträningen och verktyg för att också kunna arbeta vidare efter avslutad kurs.

Förkunskaper: En grundläggande allmänlydnad är en god förutsättning för att ta till sig kursen på bästa sätt. Hunden bör vara minst 10 månader gammal.

Antal deltagare: max 5 ekipage

Kursen hålls inomhus.

Vänligen läs våra anmälningsvillkor för information rörande Covid-19.

OBS! Din anmälan är slutgiltigt genomförd först efter att du mottagit ett bekräftelsemail, detta skickas inom kort efter att du genomfört betalningen. Vid uteblivet bekräftelsemail har anmälan inte gått igenom. Då ber vi dig vänligen kontakta oss på 070 29 229 20.

Anmälan

Kursstart Övriga datum Tid Pris Instruktör Tillgängliga platser
Det finns för närvarande inga bokningsbara tillfällen.

Logga in

Du behöver vara inloggade för att kunna genomföra bokningen. Logga in eller skapa ett konto om du inte redan har ett.

Registrera konto
Logga in