Öppen Träning E

Öppen träning är ett tillfälle för alla oavsett vilka erfarenheter du har.

På plats finns en instruktör som kan bidra med tips och råd och självklart även med kommendering. Allt enligt dina önskemål. Vi kan hjälpa till att kommendera gruppmoment om det finns ett sådant behov.

Vad du vill träna på väljer du själv. Detta är ett utmärkt tillfälle att få störningar från främmande hundar och människor i en miljö med aktivitet. Du kanske vill förbättra den allmänna lydnaden som exempelvis koppelträning, hundmöten eller träna på att din hund kan vara passiv och lugn. Du kanske vill störningsträna eller slipa på tävlingsmomenten, möjligheterna är många och du lägger upp din träning själv.

Viktigt att notera: Inga förkunskaper krävs. Din hund bör kunna vara i närheten av och se andra hundar, utan att bli alltför upprörd eller bli aggressiv. Långt sändande exempelvis till ruta, koner, inkallning mm, kan göras om instruktören på plats finner det lämpligt.

Pris: 200 kr
Antal ekipage: max 7 deltagare
Instruktör: Desirée Vilhelmson

Datum: lördag 11/1
Tid: 10:00-11:00

OBS! Din anmälan är slutgiltigt genomförd först efter att du mottagit ett bekräftelsemail, detta skickas inom kort efter att du genomfört betalningen. Vid uteblivet bekräftelsemail har anmälan inte gått igenom. Då ber vi dig vänligen kontakta då oss på 070 29 229 20.

Anmälan

Bokningen är inte tillgänglig