Nose Work steg 1

Kursen passar dig som vill träda in i Nose Workens spännande värld. Att använda sitt luktsinne, som är hundens främsta sinne, är bland det bäst hundarna vet. Dessutom kan alla delta oavsett ras eller ålder. Sporten går ut på att hund och ägare söker efter specifika dofter i olika miljöer.

I Nose Work får hunden känna sig duktig och viktig, en försiktig hund stärks och en forcerad hund får lite mer lugn, hunden söker efter vattenbaserade hydrolater av eukalyptus, lagerblad och lavendel.

Under kursen kommer vi ägna oss åt att lägga en stabil grund genom att börja befästa doft, läsa hund och lära oss lite kring de olika momenten. Fokus ligger på behållarsök.
Syftet med kursen är att skapa en hund med självförtroende i sökmomentet som med glädje och självklarhet påbörjar nya sök.

Kursens innehåll anpassas efter deltagarnas behov. Kursen innehåller både praktik och teori.

Förkunskaper: Inga förkunskaper krävs. Dock är en god vardagslydnad en bra grund.

Antal deltagare: max 6 ekipage

Kursen hålls inomhus.

Vänligen läs våra anmälningsvillkor för information rörande Covid-19.

OBS! Din anmälan är slutgiltigt genomförd först efter att du mottagit ett bekräftelsemail, detta skickas inom kort efter att du genomfört betalningen. Vid uteblivet bekräftelsemail har anmälan inte gått igenom. Då ber vi dig vänligen kontakta oss på 070 29 229 20.

Anmälan

Kursstart Övriga datum Tid Pris Instruktör Tillgängliga platser
Det finns för närvarande inga bokningsbara tillfällen.

Logga in

Du behöver vara inloggade för att kunna genomföra bokningen. Logga in eller skapa ett konto om du inte redan har ett.

Registrera konto
Logga in