Handlingskurs Grundnivå A


Kursen passar dig som har gått en fortsättningskurs eller har motsvarande kunskaper och som vill komma vidare i utvecklingen av handlingen. Vi kommer att använda oss av den fasta banan som står uppställd i Snobben och därmed slipper vi lägga tid på banbygge. Vi finslipar de tre bytena: framförbyte, blindbyte och bakombyte.

Kursen är en ren handlingskurs vilket betyder att vi inte kommer jobba med hinderinlärning. Samtliga hindertyper kan förekomma i kombinationerna, men hinderinlärningen måste inte vara helt klar i form av tex kontaktfälts inlärning.

Syftet med kursen är att ta sig igenom en bana på ca 17 hinder på klass 1 nivå. Kursens innehåll anpassas efter deltagarnas behov.

Förkunskaper: Ekipaget bör kunna utföra framförbyte, blindbyte samt bakombyte. Hunden ska även kunna hoppa kombinationer på 5-10 hinder i rad.

 

Pris: 2550 kr
Antal deltagare: max 6 deltagare
Instruktör: Annie Englund

Datum: torsdagar 13/8, 20/8, 27/8, 3/9, 10/9, 17/9
Tid: 18.00-19.30

 

OBS! Din anmälan är slutgiltigt genomförd först efter att du mottagit ett bekräftelsemail, detta skickas inom kort efter att du genomfört betalningen. Vid uteblivet bekräftelsemail har anmälan inte gått igenom. Då ber vi dig vänligen kontakta då oss på 070 29 229 20.

Anmälan

Titel Datum Pris
Handlingskurs Grundnivå A 2020-08-13 2 550 kr
Summa totalt: 2 550 kr

Betalning
Hur vi behandlar dina personuppgifter är viktigt för oss eftersom vi vet att det är viktigt för dig. I vår policy för personuppgifter kan du läsa hur denna hantering sker.