Handlingskurs Avanceradnivå

Den här kursen passar dig som kommit en bra bit på väg med agilityträningen. Träningen fokuseras på att prova olika handlingsalternativ i banor och kombinationer. Vi går inte igenom någon ren inlärning av de olika handlingsalternativen utan lägger vikten vi att få flyt genom banan med de tekniker vi redan behärskar.

Under kursen jobbar vi på den fasta banan som står uppställd i Snobben så att vi slipper banbygget och därmed maximerar tiden.

Syftet med kursen är att ekipaget ska bli mer samspelta på agilitybanan genom att få bättre kunskap kring hur de kan använda de olika handlingsalternativen.

Kursen innehåller både praktik och teori.

Förkunskaper: Hunden bör kunna samtliga hinder (slalom och kontaktfälten måste inte vara helt färdiga). Ekipaget ska ha kunskap motsvarande Handlingskurs Medelnivå, alternativt tävla på klass 1–3 nivå.

 

Pris: 2550 kr

Antal deltagare: max 6 ekipage

Instruktör: Annie Englund

Datum: torsdagar 24/9, 1/10, 8/10, 15/10, 22/10, 5/11
Tid: 19.30-21.00


OBS! Din anmälan är slutgiltigt genomförd först efter att du mottagit ett bekräftelsemail, detta skickas inom kort efter att du genomfört betalningen. Vid uteblivet bekräftelsemail har anmälan inte gått igenom. Då ber vi dig vänligen kontakta då oss på 070 29 229 20.

Anmälan

Titel Datum Pris
Handlingskurs Avanceradnivå 2020-09-24 2 550 kr
Summa totalt: 2 550 kr

Betalning
Hur vi behandlar dina personuppgifter är viktigt för oss eftersom vi vet att det är viktigt för dig. I vår policy för personuppgifter kan du läsa hur denna hantering sker.