Grundkurs för agilityhunden – för dig som inte gått Valpkurs

Detta är den perfekta kursen för dig med en hund från 6 månader och uppåt som vill komma igång med agilityträningen med siktet inställt på mot tävling. Har du redan gått en ”Valpkurs för agilityhunden” ska du istället kika på ”Fortsättningskurs för agilityhunden”.

Under kursen går vi går igenom grunderna i inlärning med hjälp av belöningsträning. Vi tränar kroppskontroll, följsamhet, självkontroll, grundläggande övningar för den framtida handlingsträningen, förberedande markarbete inför kontaktfältsträningen osv allt för att stärka er relation och ge goda förutsättningar för framtida agilityträning.

Vi kommer inte jobba med ren hinderinlärning, med undantag för tunnlar om hunden inte redan kan dom.

Syftet med kursen är att ge dig verktyg och kunskap om grundläggande övningar som krävs för att skapa ett välutbildat agilityekipage.

Kursen innehåller både praktik och teori. Kursens innehåll anpassas efter deltagarnas behov.

Förkunskaper: Inga förkunskaper krävs dock ha hunden var ca 6 månader och uppåt.

Kursen hålls inomhus.

Vänligen läs våra anmälningsvillkor för information rörande Covid-19.

Pris: 2550 kr
Antal deltagare: max 5 ekipage
Instruktör: Dionne Nordwall

Datum: torsdagar 12/8, 19/8, 26/8, 2/9, 9/9, 16/9
Tid: 16.00-17.30

OBS! Din anmälan är slutgiltigt genomförd först efter att du mottagit ett bekräftelsemail, detta skickas inom kort efter att du genomfört betalningen. Vid uteblivet bekräftelsemail har anmälan inte gått igenom. Då ber vi dig vänligen kontakta oss på 070 29 229 20.

Anmälan

Kursstart Tillgängliga platser Övriga datum Pris
2021-08-12 3 eller fler 2 550 kr
Summa totalt: 2 550 kr


Hur vi behandlar dina personuppgifter är viktigt för oss eftersom vi vet att det är viktigt för dig. I vår policy för personuppgifter kan du läsa hur denna hantering sker.