Grunder för agilityhunden

Detta är den perfekta kursen för dig som vill komma igång med agilityträningen och som har siktet inställt på tävling. Kursen riktar sig till hundar från sex månader och uppåt som vill bygga upp en stark grund för en framtida agilitykarriär.


Vi går igenom belöningsövningar, grundläggande hundträning, kroppskontroll, följsamhet, självkontroll, grunderna i handlingen, förberedande markarbete inför kontaktfältsträningen osv allt för att stärka er relation och ge goda förutsättningar för framtida träning.


Vi kommer inte jobba med ren hinderinlärning, med undantag för tunnlar om hunden inte redan kan dom.

Syftet med kursen är att lägga stabila grunder för det framtida agilityekipaget så att man sedan kan gå vidare med agilityträningen i form av mer ren hinderinlärning.

Kursens innehåll anpassas efter deltagarnas behov.

Kursen innehåller både praktik och teori.

Förkunskaper: Inga speciella förkunskaper krävs

 

Pris: 2550 kr
Antal deltagare: max 6 ekipage
Instruktör: Annie Englund

Datum: tisdagar 12/1, 19/1, 26/1, 2/2, 9/2, 16/2
Tid: 19.30-21.00

OBS! Din anmälan är slutgiltigt genomförd först efter att du mottagit ett bekräftelsemail, detta skickas inom kort efter att du genomfört betalningen. Vid uteblivet bekräftelsemail har anmälan inte gått igenom. Då ber vi dig vänligen kontakta då oss på 070 29 229 20.

Anmälan

Titel Datum Pris
Grunder för agilityhunden 2021-01-12 2 550 kr
Summa totalt: 2 550 kr


Hur vi behandlar dina personuppgifter är viktigt för oss eftersom vi vet att det är viktigt för dig. I vår policy för personuppgifter kan du läsa hur denna hantering sker.