Fortsättningskurs för agilityhunden

Information om kurssteg

Då vi vidareutvecklat kursutbudet gäller följande:

För dig som gått Valp- eller Grundkurs för agilityhunden under våren följer dessa steg när du går kurs till hösten:

  1. Fortsättningskurs för agilityhunden
  2. Hinderinlärning & Handling steg 1
  3. Hinderinlärning & Handling steg 2
  4. Banträningskurs/Coachgrupp

 

För dig som gått Valp- eller Grundkurs för agilityhunden samt en Fortsättningskurs för agilityhunden under våren följer dessa steg när du går kurs till hösten:

  1. Hinderinlärning & Handling steg 2
  2. Banträningskurs/Coachgrupp

 

Kursen är avsedd för dig som har en hund på 6 månader och uppåt, och som med stor fördel gått en ”Valp- eller Grundkurs för agilityhunden” alternativt innehar motsvarande kunskaper.

Under kursen jobbar vi med att bygga vidare på våra grunder så att vi på sikt blir ett säkert och starkt sammansvetsat ekipage på agilityplanen.

Vi vidareutvecklar alla övningarna vi har med oss från ”Valp- eller Grundkursen” och lägger på fler övningar kopplade till handlingstekniker. Vi går vidare med de förberedande övningarna för kontaktfältsträningen. Vi påbörjar inlärningen av hopphinder, tunnlar och verbala kommandon.

Syftet med kursen är att ge dig verktyg och kunskap om grundläggande övningar som krävs för att skapa ett välutbildat agilityekipage.

Kursen innehåller både praktik och teori. Kursens innehåll anpassas efter deltagarnas behov.

Förkunskaper: Ekipaget ska ha gått en ”Valp- eller Grundkurs för agilityhunden”, eller inneha motsvarande kunskaper för att kunna ta till sig kursens innehåll på bästa sätt. Hunden ska vara ca 6 månader och uppåt. Hunden ska kunna arbeta lös bland andra hundar.

Antal deltagare: max 5 ekipage

Kursen hålls inomhus.
Vänligen läs våra anmälningsvillkor för information rörande Covid-19.

OBS! Din anmälan är slutgiltigt genomförd först efter att du mottagit ett bekräftelsemail, detta skickas inom kort efter att du genomfört betalningen. Vid uteblivet bekräftelsemail har anmälan inte gått igenom. Då ber vi dig vänligen kontakta oss på 070 29 229 20.

Anmälan

Kursstart Övriga datum Tid Pris Instruktör Tillgängliga platser
2021-11-09 16/11, 23/11, 30/11, 7/12, 14/12 18:00 - 19:30 2 550 kr Annie Englund 3 eller fler

Logga in

Du behöver vara inloggade för att kunna genomföra bokningen. Logga in eller skapa ett konto om du inte redan har ett.

Registrera konto
Logga in


Hur vi behandlar dina personuppgifter är viktigt för oss eftersom vi vet att det är viktigt för dig. I vår policy för personuppgifter kan du läsa hur denna hantering sker.