Fortsättningskurs för agilityhunden

Detta är den perfekta kursen för dig som vill jobba vidare med agilityträningen, med siktet inställt mot tävling. Kursen riktar sig till hundar från ca tio månader och uppåt.

Under kursen kommer vi att börja med inlärningen av samtliga hinder. Vi kommer att fortsätta vidareutveckla kunskaperna kring handlingen, självständighet, svängar, verbala kommandon osv.

Syftet med kursen är att ge ekipagen kunskap och verktyg för att påbörja hinderinlärningen samt att vidareutveckla grunderna gällande handling.

Kursens innehåll anpassas efter deltagarnas behov. Kursen innehåller både praktik och teori.

Förkunskaper: Ekipaget bör ha med sig grundkunskaper liknande innehållet i någon av grundkurserna, ”Valpkurs för den blivande agilityhunden” eller ”Grunder för agilityhunden”. Hunden bör kunna arbeta lös bland andra hundar.

Kursen hålls inomhus.

Vänligen läs våra anmälningsvillkor för information rörande Covid-19.

Pris: 2125 kr
Antal deltagare: max 5 ekipage
Instruktör: Annie Englund

Datum: måndagar 31/5, 7/6, 14/6, 21/6, 28/6
Tid: 16.30-18.00

OBS! Din anmälan är slutgiltigt genomförd först efter att du mottagit ett bekräftelsemail, detta skickas inom kort efter att du genomfört betalningen. Vid uteblivet bekräftelsemail har anmälan inte gått igenom. Då ber vi dig vänligen kontakta oss på 070 29 229 20.

Anmälan

Kursstart Tillgängliga platser Övriga datum Pris
2021-05-31 2 2 125 kr
Summa totalt: 2 125 kr


Hur vi behandlar dina personuppgifter är viktigt för oss eftersom vi vet att det är viktigt för dig. I vår policy för personuppgifter kan du läsa hur denna hantering sker.