För barn - Prova på agility

Barn är allt som ofta riktiga hejare på att aktivera oss föräldrar, så varför inte se till att de emellanåt även aktiverar familjens hund? Träningen är avsedd för barn med ett hundintresse och som är mellan ca 6 och 13 år gamla.

Under träningen ger vi er en introduktion till den fartfyllda hundsporten agility och vi går igenom några av de olika agilityhindren.

Syftet med den här Prova på träningen är att barnen på ett enkelt vis ska få en första inblick i vad agility handlar om.

 

Förkunskaper: hunden ska vara ca 1 år eller äldre.

Viktigt att notera: Varje barn måste under hela kursen ha en målsman närvarande och denna tar det övergripande ansvaret för sin hund. Målsman sitter med fördel vid sidan av träningsplanen.

Pris: 300 kr

Antal deltagare: max 4 ekipage

Instruktör: Josefine Durén

Datum: tisdag 6/4
Tid: 10.00-11.00

 

OBS! Din anmälan är slutgiltigt genomförd först efter att du mottagit ett bekräftelsemail, detta skickas inom kort efter att du genomfört betalningen. Vid uteblivet bekräftelsemail har anmälan inte gått igenom. Då ber vi dig vänligen kontakta oss på 070 29 229 20.

Anmälan

Titel Datum Pris
För barn - Prova på agility 2021-04-06 300 kr
Summa totalt: 300 kr


Hur vi behandlar dina personuppgifter är viktigt för oss eftersom vi vet att det är viktigt för dig. I vår policy för personuppgifter kan du läsa hur denna hantering sker.