Eva Marie Wergård - Föreläsning i mental träning

Föreläsning och Workshop i mental träning


Våga tro på dig själv - våga tävla - våga förlora för att våga vinna.
Hur går DINA tankar och känslor från träning till efter utförd tävling?


• Känner du hur träningen känns 100%, ni är oslagbara - men så anmäler du till tävling och allt bara rasar?

• Ställer du dig i startposition och frågar dig själv: vad gör vi här egentligen?

• Låser det sig för dig inne på plan/banan och du tappar fokus - Varför går inte min hund som på träning - vi skämmer ut oss.


Mental träning är en pusselbit du vill jobba med!


Eva Marie Wergård vägleder hur du genom enkla övningar kan vända motgång till framgång. Teori, berättelser från verkligheten, diskussioner och praktiska verktyg blandas vilt - just för att DU skall åka hem med en nytändning och tänka: ÄNTLIGEN vet jag vad jag skall göra.

Först har vi en kvällsföreläsning där vi lyfter ämnet för att dagen därpå ta chansen att verkligen JOBBA praktiskt med det mentala tillsammans med våra hundar.

Mental träning är för alla - oavsett gren: bruks, agility, lydnad, jakt, rallylydnad, utställning, vardagslydnad etc. ALLA kan få en starkare relation med sin hund och bättre resultat på tävling med mental träning.


I det praktiska arbetet ligger fokus på dig som förare där hunden är symptomen, och vi ser hur vi kan stärka dig och därigenom få den attityd ni som ekipage vill ha.

Om Eva Marie Wergård
Eva Marie är mental tränare som tävlat både med och utan hund (bl.a. agility, canicross & swimrun) och även varit en del av Atleterna (SVT 2014) som gett en ännu större förståelse för den mentala biten i olika pressade situationer. Förutom mental tränare är hon etolog med inriktning på djurträning, vilket ger ännu en dimension i samarbetet mellan förare och hund: hur mycket det mentala kan spela in i våra fyrfotas reaktioner på tävling men inte på träning.

Observera att anmälan sker separat för Föreläsningen och Workshopen. Det går utmärkt att anmäla sig till båda två för att få ut så mycket som möjligt av helgen, men det går även bra att anmäla till en av dem. Nedan anmäler du dig till Föerläsningen. I kursutbudet finner du även information och anmälan till Workshopen.

Information om Föreläsningen

Pris: 400 kr
Föreläsare: Eva Marie Wergård
Antal deltagare: max 50 personer

Datum: 26/2 2021
Tid: 18.30-21.00

Anmälan

Titel Datum Pris
Eva Marie Wergård - Föreläsning i mental träning 2021-02-26 400 kr
Summa totalt: 400 kr


Hur vi behandlar dina personuppgifter är viktigt för oss eftersom vi vet att det är viktigt för dig. I vår policy för personuppgifter kan du läsa hur denna hantering sker.