Dirigeringskurs

Kursen passar dig som har börjat träna jaktapportering, men själva dirigeringsträningen måste inte vara påbörjad. Kursen passar även dig som påbörjat träningen och vill ha hjälp att komma vidare i dirigeringsarbetet.

Jakten för retriever innehåller många olika moment varav ett är dirigering. Då vi sänder hunden ut på en dirigering skall den springa rakt ut ditåt vi pekar tills vi ger en stopp-signal. Därifrån skall vi dirigera hunden höger, vänster, vidare ut eller närsök.

Under kursen kommer vi att träna dessa moment; linjetag (ut), höger/vänster och vidare ut. Vi kommer även att träna närsök och att vara kvar i området.

Syftet med kursen är att ge ekipagen en god grund i dirigeringsträningen alternativt verktyg för att ta träningen vidare till nästa nivå.

Förkunskaper: ekipagen ska ha påbörjat träningen inom jaktapportering.

 

Pris: 1275 kr
Antal deltagare: max 6 ekipage
Instruktör: Angela Lund

Datum: 20/4, 27/4, 4/5
Tid: 16.00 - 17.30

Kursen hålls utomhus i nära anslutning till träningshallen.

OBS! Din anmälan är slutgiltigt genomförd först efter att du mottagit ett bekräftelsemail, detta skickas inom kort efter att du genomfört betalningen. Vid uteblivet bekräftelsemail har anmälan inte gått igenom. Då ber vi dig vänligen kontakta oss på 070 29 229 20.

Anmälan

Titel Datum Pris
Dirigeringskurs 2021-04-20 1 275 kr
Summa totalt: 1 275 kr


Hur vi behandlar dina personuppgifter är viktigt för oss eftersom vi vet att det är viktigt för dig. I vår policy för personuppgifter kan du läsa hur denna hantering sker.