Coachgrupper med Nadine Rinderud

Obs! Anmälan sker ej online. Obs!

För anmälan till coachgrupp med Nadine, vänligen maila josefine@stockholmshundsportcentrum.se med dina önskemål gällande tid och om det handlar om en färdig grupp eller om du vill anmäla dig individuellt. Gärna också storleken på din hund samt vilken nivå du nu befinner dig på.

Coachgrupperna med Nadine passar de ekipage som kommit en bit på vägen med agilityn, men vill komma vidare och jobba mer i detalj med olika moment och kanske förbereda sig för att börja tävla eller utveckla sitt tävlande. Om efterfrågan finns kommer det också att bildas coachgrupper för erfarna förare med unghundar.

Varje coachgrupp består av högst fem deltagare. Grupperna ges på måndagar 16-18, 18-20 och 20-22. Varje grupp träffas var tredje måndag med start för första omgången i vecka 41. Dagen efter det att ett träningstillfälle ägt rum kommer Nadine att skicka ut en ”läxa” att jobba med fram till nästa tillfälle. Därefter har deltagarna möjlighet att under tiden fram till nästa coachgruppstillfälle få feedback på träningsvideor som skickas till Nadine på ”läxans” olika teman.

Grupperna kan formeras genom att redan etablerade grupper anmäler sig tillsammans. Alternativt i form av individuella anmälningar som Nadine sedan försöker sätta samman så lämpligt som möjligt i grupper med tanke på nuvarande ekipagestatus och naturligtvis också med tanke på vilken tid man föredrar.

Priset för detta paket med fem deltagare i en grupp är 300 kronor per timme (600 kr/tillfälle) och fakturering sker per termin eller per träningstillfälle. Om man vill bilda mindre grupper går det bra, men då måste gruppen dela på kostnaden för fem deltagare.

Anmälan

Titel Datum Pris
Coachgrupper med Nadine Rinderud 2019-01-07 0 kr
Summa totalt: 0 kr

Kontaktuppgifter

Har du redan ett konto? Logga in här
Fyll i uppgifterna nedan för att registrera ett nytt konto. Dessa uppgifter visas inte på hemsidan.

BetalningFakturauppgifter

Personnummer är obligatoriskt om du väljer BillMate Faktura


Hur vi behandlar dina personuppgifter är viktigt för oss eftersom vi vet att det är viktigt för dig. I vår policy för personuppgifter kan du läsa hur denna hantering sker.