Coachgrupper med Nadine Rinderud

Obs! Anmälan sker ej online. Obs!

 

För anmälan till coachgrupp med Nadine, vänligen maila josefine@stockholmshundsportcentrum.se, för att få information om huruvida det finns lediga platser för tillfället eller inte.

Coachgrupperna med Nadine passar de ekipage som kommit en bit på vägen med agilityn, men vill komma vidare och jobba mer i detalj med olika moment och kanske förbereda sig för att börja tävla eller utveckla sitt tävlande.

Varje coachgrupp består av högst fem deltagare. Grupperna ges på måndagar kl 16-18, 18-20 och 20-22. Varje grupp träffas var tredje måndag. Dagen efter det att ett träningstillfälle ägt rum kommer Nadine att skicka ut en ”läxa” att jobba med fram till nästa tillfälle. Därefter har deltagarna möjlighet att under tiden fram till nästa coachgruppstillfälle få feedback på träningsvideor som skickas till Nadine på ”läxans” olika teman.

Grupperna kan formeras genom att redan etablerade grupper anmäler sig tillsammans. Alternativt i form av individuella anmälningar som Nadine sedan försöker sätta samman så lämpligt som möjligt i grupper med tanke på nuvarande ekipagestatus och naturligtvis också med tanke på vilken tid man föredrar.

Priset för detta paket med fem deltagare i en grupp är 300 kronor per timme (600 kr/tillfälle). Betalning sker till BG 870-6335 senast tre dagar innan varje träningstillfälle alternativt i en klumpsumma för samtliga tillfällen. Om man vill bilda mindre grupper går det bra, men då måste gruppen dela på kostnaden för fem deltagare, alternativt dra der träningstiden i relation till hur många som deltar.

Anmälan

Bokningen är inte tillgänglig