”Bästa starten” steg 2 för Lena Kerje

Lena Kerje är en av få instruktörer som har ett samarbete med No Limit Obedience, som drivs av Maria Brandel och Siv Svendsen. Därmed håller Lena kurser som utgår från boken ”Bästa Starten”. Läs gärna mer på hemsidan https://www.nolimitobedience.se/butik/basta-starten/


Den här kursen är steg 2 i Bästa starten och vi går bland annat igenom: banor och vanor, ingång, transporter, runda föremål, startrutin, fritt följ, bytesleken mm. Allt för att få en stabil grund inför tävling, oavsett gren.


Kursen passar alla med tävlingsambitioner, oavsett vilken hundsport man senare vill ägna sig åt. En god förkunskap är att ha gått ”Bästa starten steg 1” men det är inget krav.

Lenas träningstankar
”I min träning brinner jag för positiv träning då jag anser att en hund som aldrig behöver fundera på eventuell bestraffning vågar satsa fullt ut och därav i längden blir en bättre tävlingshund, samt att det är ett så mycket roligare sätt att träna. Jag tycker hundträning och framförallt inlärningen är enormt spännande. Att utvecklas tillsammans med sin hund är bland det roligaste som finns. Alla hundar och förare är olika och det är viktigt att se till varje individ och lägga träningen därefter. Det finns så många olika sätt att träna sin hund på och nya vägar till målet upptäcks hela tiden. Det gör att hundträning aldrig blir tråkigt. Träna rätt och du har en hund som ställer upp och gör sitt bästa i alla lägen – för att det är så himla kul!”
Läs gärna mer om Lena och hennes hundar på hemsidan http://kerje.se/hundarna-och-jag/

Kursen hålls inomhus.

Vänligen läs våra anmälningsvillkor för information rörande Covid-19.

Pris: 2975 kr
Antal deltagare: max 6 ekipage
Instruktör: Lena Kerje


Datum: måndag 17/1 och tisdag 18/1
Tid: måndag kl 10.00-17.00, tisdag kl 09.00-16.00 (lunchpaus inräknat i tiden)

OBS! Din anmälan är slutgiltigt genomförd först efter att du mottagit ett bekräftelsemail, detta skickas inom kort efter att du genomfört betalningen. Vid uteblivet bekräftelsemail har anmälan inte gått igenom. Då ber vi dig vänligen kontakta då oss på 070 29 229 20.

Anmälan

Kursstart Övriga datum Tid Pris Instruktör Tillgängliga platser
Det finns för närvarande inga bokningsbara tillfällen.

Logga in

Du behöver vara inloggade för att kunna genomföra bokningen. Logga in eller skapa ett konto om du inte redan har ett.

Registrera konto
Logga in