”Bästa starten” för Lena Kerje

Lena Kerje är en av få instruktörer som har ett samarbete med No Limit Obedience, som drivs av Maria Brandel och Siv Svendsen. Därmed håller Lena kurser som utgår från boken ”Bästa Starten”. Läs gärna mer på hemsidan https://www.nolimitobedience.se/butik/basta-starten/

Kursen passar alla med tävlingsambitioner, oavsett vilken hundsport man senare vill ägna sig åt. Kursen passar hundar i alla åldrar från valpar till äldre hundar.

Citerat från hemsidan om Bästa starten: "Tänk dig att du står på startlinjen för er första tävling, hunden är laddad och ni båda vet precis vad ni ska göra. Allt går liksom bara på räls och det både ser och känns enkelt. I denna boken visar vi dig hur du på ett kul och kreativt sätt kan leka dig fram till ett avundsvärd engagemang, högre fart, bättre fokus och mer träningsmotivation. Men träningen består av så många andra viktiga delar än moment. Här hittar du vårt recept på ett helhetskoncept för alla hundsporter där engagemang och tävlingsträning blir naturliga inslag i din träning."

Lenas träningstankar
”I min träning brinner jag för positiv träning då jag anser att en hund som aldrig behöver fundera på eventuell bestraffning vågar satsa fullt ut och därav i längden blir en bättre tävlingshund, samt att det är ett så mycket roligare sätt att träna. Jag tycker hundträning och framförallt inlärningen är enormt spännande. Att utvecklas tillsammans med sin hund är bland det roligaste som finns. Alla hundar och förare är olika och det är viktigt att se till varje individ och lägga träningen därefter. Det finns så många olika sätt att träna sin hund på och nya vägar till målet upptäcks hela tiden. Det gör att hundträning aldrig blir tråkigt. Träna rätt och du har en hund som ställer upp och gör sitt bästa i alla lägen – för att det är så himla kul!”
Läs gärna mer om Lena och hennes hundar på hemsidan http://kerje.se/hundarna-och-jag/

Förkunskaper: Hunden ska vara minst 12 veckor gammal och ha fått sin sista vaccinering.

Kursen hålls inomhus.

Vänligen läs våra anmälningsvillkor för information rörande Covid-19.

Pris: 2975 kr
Antal deltagare: max 6 ekipage
Instruktör: Lena Kerje

Datum: torsdag 2/9 och fredag 3/9
Tid: torsdag kl 10.00-17.00, fredag kl 09.00-16.00 (lunchpaus inräknat i tiden)

OBS! Din anmälan är slutgiltigt genomförd först efter att du mottagit ett bekräftelsemail, detta skickas inom kort efter att du genomfört betalningen. Vid uteblivet bekräftelsemail har anmälan inte gått igenom. Då ber vi dig vänligen kontakta då oss på 070 29 229 20.

Anmälan

Kursstart Övriga datum Tid Pris Instruktör Tillgängliga platser
2021-09-02 fredag 3/9 09:00 - 17:00 2 975 kr Lena Kerje 3 eller fler

Logga in

Du behöver vara inloggade för att kunna genomföra bokningen. Logga in eller skapa ett konto om du inte redan har ett.

Registrera konto
Logga in


Hur vi behandlar dina personuppgifter är viktigt för oss eftersom vi vet att det är viktigt för dig. I vår policy för personuppgifter kan du läsa hur denna hantering sker.