Banträningskurs klass 1

Den här kursen passar dig som tävlar i klass 1, men den passar givetvis även dig som börjar blir redo, men som ännu inte har debuterat på tävling.

Kursen hålls på den fasta banan och det finns två svårighetsgrader. Banan står redan färdigbyggd, så all tid utnyttjas till max. Vi kör banan på ett tävlingsmässigt sätt vilket inkluderar banvandring och genomförande.

Under kursen kommer vi även att prata om tävlingsrutiner så som tekniker för banvandring, uppvärmning osv.

Syftet med kursen är att ekipagen ska bli allt mer sammansvetsade och säkra på banan samt att få med sig tips och råd kring tävlingssituationen som helhet.

Förkunskaper: ekipaget ska kunna genomföra de flesta agilityhinder. Samtliga hindertyper kan förekomma, men givetvis går det bra att hoppa över hinder om man så vill.

Kursen hålls inomhus.
Vänligen läs våra anmälningsvillkor för information rörande Covid-19.

Pris: 2550 kr

Antal deltagare: max 5 ekipage

Instruktör: Annie Englund

Datum: torsdagar 22/4, 29/4, 6/5, 20/5, 27/5
Tid: 16.00-18.00

OBS! Din anmälan är slutgiltigt genomförd först efter att du mottagit ett bekräftelsemail, detta skickas inom kort efter att du genomfört betalningen. Vid uteblivet bekräftelsemail har anmälan inte gått igenom. Då ber vi dig vänligen kontakta då oss på 070 29 229 20.

Anmälan

Kursstart Tillgängliga platser Övriga datum Pris
2021-04-22 3 eller fler 2 550 kr
Summa totalt: 2 550 kr


Hur vi behandlar dina personuppgifter är viktigt för oss eftersom vi vet att det är viktigt för dig. I vår policy för personuppgifter kan du läsa hur denna hantering sker.