Annika af Klercker - Banträning

Missa inte chansen att gå agilitykurs för Annika af Klercker!

Kursen passar dig som har kommit en bit på väg med din agilityträning, och även dig som redan tävlar aktivt. Ekipagen varvar mellan att träna och att lyssna för att ta del av allas feedback.

Kursen är en ren handlingskurs vilket betyder att vi inte kommer jobba med hinderinlärning. Samtliga hindertyper kan förekomma i kombinationerna.

Syftet med kursen är att ge ekipagen kunskap och verktyg som hjälper dem vidare i utvecklingen på agilitybanan. Kursen anpassas efter individernas behov.

Förkunskaper: Hunden ska kunna genomföra hinder i kombinationer. Ekipaget bör ha tävlingsambitioner.

 

Om Annika:
Annika har med sin border collie Storma representerat Sverige i landslaget och deltagit på både VM, EO och NM. Bland meriterna finns individuella medaljer från både NM och SM och två lagmedaljer från NM. Dessutom stod de två år i rad på pallen på den spektakulära tyska tävlingen Gold Rush. Först som lagbronsmedaljörer och senast som segrare av den spektakulära lagtävlingen.

Om sin agility säger hon:
”För mig finns det inget roligare än att dela med mig av mina kunskaper, knep och tips för att få elever att lyckas med nya moment och sekvenser med sina hundar! Min agility ska vara glädjefylld, fartfylld och självklar för både hund och förare!

Jag lever för att vara i ständig utveckling och för att ständigt söka nya kunskaper och utmaningar. Jag tycker att det är minst lika spännande med grund- och detaljträning som att så småningom nå målet att sätta häftiga tävlingslopp med min hund! För mig är agility det ultimata samspelet mellan hund och förare och där det mer än någon annanstans handlar om att vara ett team som litar fullständigt på varandra.”

 

Kursen hålls inomhus. Vänligen läs våra anmälningsvillkor för information rörande Covid-19.

Anmälan sker separat till grupperna, du kan anmäla dig till en eller flera grupper.

Förmiddagsgrupperna bygger banan tillsammans med Annika kl 09.00-09.30.

Antal deltagare: max 5 ekipage/grupp

OBS! Din anmälan är slutgiltigt genomförd först efter att du mottagit ett bekräftelsemail, detta skickas inom kort efter att du genomfört betalningen. Vid uteblivet bekräftelsemail har anmälan inte gått igenom. Då ber vi dig vänligen kontakta oss på 070 29 229 20.

Anmälan

Kursstart Övriga datum Tid Pris Instruktör Tillgängliga platser
2021-07-21 09:00 - 13:00 900 kr Annika af Klercker 3 eller fler
2021-07-21 14:00 - 17:30 900 kr Annika af Klercker 3 eller fler

Logga in

Du behöver vara inloggade för att kunna genomföra bokningen. Logga in eller skapa ett konto om du inte redan har ett.

Registrera konto
Logga in


Hur vi behandlar dina personuppgifter är viktigt för oss eftersom vi vet att det är viktigt för dig. I vår policy för personuppgifter kan du läsa hur denna hantering sker.