Agility Träningstävling C

Inbjudan till Träningstävling i Agility på Stockholms Hundsportcentrum


Under våren kommer vi vid ett antal tillfällen anordna kvälls träningstävlingar i agility. Detta ger den perfekta möjligheten för dig som vill träna på ett tävlingsmässigt vis. Alla är välkomna att anmäla sig till träningstävlingarna, oavsett om du aldrig har tävlat förut eller om du är mer erfaren. Vi genomför träningstävlingen på ett enkelt, men så tävlingsmässigt sätt som möjligt.

Vi kommer att ha en person som sitter i sekretariatet samt en domare, de andra funktionärsuppgifterna måste vi hjälpas åt med. Det innebär att alla som anmäler sig därmed är villiga att hjälpa till där det behövs.

 

Träningstävling C
Datum: 28/1
Tid: kl 17:00- ca 22:00

 

Klasser:
Blåbärshoppklass (ej slalom)
Tunnelrace (två hopphinder + tunnlar)

 

Träningstävlingen hålls i halldel Fähunden. Platsen i hallen blir begränsad och därför kommer vi att göra plats i caféet så att burar kan ställas upp där. Endast de fem ekipagen näst på tur får vistas tillsammans med sin hund i hallen. Detta på grund av att vi måste hjälpas åt att hålla ljudnivån acceptabel för att inte störa de andra som tränar i resterande halldelar.

 

Åldersgräns: Blåbärshoppklass = 15 månader och Tunnelrace = 15 månader.

Kontaktperson: Josefine Vilhelmson, josefine@stockholmshundsportcentrum.se, 070 292 29 20

 

Pris
Tunnelrace: 110 kr (det inkluderar två starter)
Övriga klasser: 70kr per start/klass

 

Anmälan
Fyll i informationen nedan. Klicka i de klasser du önskar anmäla till, välj även storleksklass. Du kan anmäla flera hundar om föraren är samma. Ifall det är samma hund men olika förare så måste en ny anmälan göras för den andra föraren.

Sista anmälningsdag är den 23/1


Obs! På grund av begränsningar i bokningssystemet skickas ett standard bekräftelsemail ut, vi ber dig att bortse från informationen i den första delen av bekräftelsemailet, detta gäller inte vid tävlingsanmälan. I den andra delen av bekräftelsemailet under rubriken ”PM till Träningstävling A” finner du ett korrekt PM med gällande information.

Anmälan

Bokningen är inte tillgänglig