Agility Nybörjarkurs

Vill du testa agility? Då är detta rätt kurs för dig!

Du får här chansen att lära dig grunderna i agility med inriktning att ha det som en rolig aktivering för dig och din hund.

Under kursen ger vi dig en introduktion till den fartfyllda hundsporten och vi går igenom de flesta agilityhindren. Vi kommer att gå igenom grunderna i belöningsträning och en del andra nyttiga övningar för agilityträningen.

Syftet med den här kursen är att du ska få en första inblick i vad agility handlar om. Vi vill ge hundarna trygghet och gott självförtroende i agilityträningen för att göra det till en glädjefull aktivering för er båda. Självklart kan man även som nästa steg välja en tävlingsinriktad kurs om man blir ”agilityfrälst” och vill fortsätta träna vidare mot tävling!

Förkunskaper: hunden ska vara ca 1 år eller äldre.

Pris: 1750 kr
Antal deltagare: max 6 ekipage
Instruktör: Josefine Durén

Datum: måndagar 11/1, 18/1, 25/1, 1/2
Tid: 19.30-21.00

OBS! Din anmälan är slutgiltigt genomförd först efter att du mottagit ett bekräftelsemail, detta skickas inom kort efter att du genomfört betalningen. Vid uteblivet bekräftelsemail har anmälan inte gått igenom. Då ber vi dig vänligen kontakta då oss på 070 29 229 20.

Anmälan

Titel Datum Pris
Agility Nybörjarkurs 2021-01-11 1 750 kr
Summa totalt: 1 750 kr


Hur vi behandlar dina personuppgifter är viktigt för oss eftersom vi vet att det är viktigt för dig. I vår policy för personuppgifter kan du läsa hur denna hantering sker.