Agility Banträning klass 1

Banträningen passar dig som börjar bli redo för att göra tävlingsdebuten i klass 1, och som vill testa på att köra en tävlingsmässig bana. Det passar givetvis även dig som redan har debuterat på tävling.

Vi bygger en bana som vi genomför på ett tävlingsmässigt sätt vilket inkluderar banvandring och genomförande. Varje ekipage kommer att få köra banan ett antal gånger och däremellan få tips för förbättringar.

Förkunskaper: ekipaget ska kunna genomföra de flesta agilityhinder. Samtliga hindertyper kan förekomma, men givetvis går det bra att hoppa över hinder om man så vill.

Pris: 400 kr

Antal deltagare: max 4 ekipage

Instruktör: Annelie Bramstång

Datum: söndag 19/4
Tid: 15.30-17.00

OBS! Din anmälan är slutgiltigt genomförd först efter att du mottagit ett bekräftelsemail, detta skickas inom kort efter att du genomfört betalningen. Vid uteblivet bekräftelsemail har anmälan inte gått igenom. Då ber vi dig vänligen kontakta då oss på 070 29 229 20.

Anmälan

Titel Datum Pris
Agility Banträning klass 1 2020-04-19 400 kr
Summa totalt: 400 kr

Betalning
Hur vi behandlar dina personuppgifter är viktigt för oss eftersom vi vet att det är viktigt för dig. I vår policy för personuppgifter kan du läsa hur denna hantering sker.