Winter Camp 2017 - Hundplats

Den 2-3 december arrangerar vi ett helgläger i agility för instruktörerna Tobias Sjöberg och Heidi Penttilä. Under två dagar kommer ni att träna för två landslagsekipage i smågrupper (4 deltagare per grupp), varje dag kör ni ett pass för Heidi och ett pass för Tobias utöver det har ni möjlighet att vara som åhörare för den andra gruppen. I priset inkluderas lunch båda dagarna.

Tobias har varit med i svenska agilitylandslaget 2014-2017. Tobias har en lång meritlista med bl.a. lagguld på EO 2014, lagbrons på WAO 2015, lagsilver på EO 2016. Han har även deltagit på VM 2015 och 2016. Tobias tävlar med sin Border Collie Rozz i large klassen och har under senaste året även tävlat med Leah en Border collie i medium klassen. Tobias lägger stort vikt på att få fram en bra teamkänsla mellan förare och hund på en individanpassad nivå.

Heidi var med i det svenska landslaget med sin dvärgpudel Vicky 2016 och 2017 och har innan det tävlat för Finland på WAO 2014 och 2015. år 2017 kvalade hon även två andra hundar till svenska landsalget. De har vinster och placeringar från Finland, Sverige, Norge och Danmark. Heidi har varit med i det finska träningsprogrammet Top Team i två är, Top Team är ett 1-årigt träningsprogram som vill ge förutsättningarna för att komma med i landslaget och konkurrera internationellt. Heidi lägger stor vikt på grundträning, noggrann och effektiv handling samt att hitta förarens och hundens styrkor.

Undervisningsspråk är svenska.

Ange vid anmälan i övrigt rutan:
1. Eventuell specialkost
2. Storlek samt dam/herr på t-shirt ( alla deltagare kommer att få en Winter Camp 2017 t-shirt)
3. Nivå (blåbär, klass 1, klass 2 eller klass 3)

Anmälan

Tyvärr är kursen full. Vänligen kontakta Heidi på heidi@stockholmshundsportcentrum.se för intresseanmälan.